Dog Toys Pet Puppy Chew Squeaker squeaky Plush Swara Cute Engagement Gajah diiseni Dog squeaking Toy

Dog Toys Pet Puppy Chew Squeaker squeaky Plush Swara Cute Engagement Gajah diiseni Dog squeaking Toy

Short Description:

Item specifics Type:Dogs Toys Type:Chew Toys Material:plush Rabbit Elephant Shape Stuffed Dog Squeaking Toy Animal Shape for Small Dogs  Features:  When your pet chew it or squeeze it,it can make shrilling sound, very funny.  Ideal gift for your loved pet as a toy.  The lovely animal pattern design will attract your pet to play with it.  These soft plush pet toys will be a good choice for any pooch who loves the crowd.  It will bring your dog great for fun and entertainment.  It is soft, cu...


  • Kategori Produk:: peparingé perayaan
  • Sale Cara:: Export, Ltd., OEM, Service
  • Material:: 100% Polyester kain + Non-woven
  • Pembayaran :: T / T
  • Min. Order:: 5000pcs
  • Detail produk

    Tags Product

    item spesifik

    • Koleksi: Dogs
    • Toys Koleksi: Chew Toys
    • Material: plush

    Engagement Gajah Shape diiseni Dog squeaking Toy Animal Shape kanggo Dogs Cilik 

    Fitur: 
    Nalika pet nyakot utawa remet, iku bisa nggawe shrilling swara, banget lucu. 
    Hadiah becik kanggo pet tresna minangka dolanan. 
    Desain pola kewan apik banget narik kawigaten pet kanggo muter iku. 
    Iki alus Toys pet plush bakal pilihan apik kanggo maksud apa pooch sing tresna akeh. 
    Iku bakal nggawa asu gedhe kanggo seneng-seneng lan hiburan. 
    Iku alus, cuddly, lan sakabehe seneng. 

    Keterangan: 
    Material: Plush 
    Koleksi: Engagement, Elephant 
    Length: kira-kira. 21.5cm * 14cm / 8.46 * 5.51 " 

    Wigati: 
    Mangga ngidini 1-3mm bedo amarga ukuran manual. 
    Amarga tampilan beda lan cahya beda, gambar mungkin ora nggambarake werna nyata item. Thanks 

     







  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !