Products Ourwarm 3pcs Red Wine Botol Cover Enggal kang Natal Party Dekorasi Supplies 2018 Gifts Enggal Decor kanggo Ngarep

Products Ourwarm 3pcs Red Wine Botol Cover Enggal kang Natal Party Dekorasi Supplies 2018 Gifts Enggal Decor kanggo Ngarep

Short Description:

Item specifics is_customized:Yes Model Number:1S-JPT 1:Christmas Decoration Supplies 2:Christmas decorations for home 3:New Year Decoration 4:Festive party supplies Material:Polyester,Crochet 5:New Year’s Products 6:New Year Gifts 7:Red Wine Bottle Cover Packaged List: ​3sets christmas wine bottle cover:ugly sweater+hat   Color:multi color Size: Sweater:4.7x7in/12x18cm Hat: Snowman:2.75×2.16in/7*5.5cm         Santa clause:4.5×2.16in/11.5*5.5cm         Reindeer:3.15×2.1...


  • Kategori Produk:: peparingé perayaan
  • Sale Cara:: Export, Ltd., OEM, Service
  • Material:: 100% Polyester kain + Non-woven
  • Pembayaran :: T / T
  • Min. Order:: 5000pcs
  • Detail produk

    Tags Product

    item spesifik

    • is_customized: Ya
    • Panggil Model: 1S-JPT
    • 1: Supplies Dekorasi Natal
    • 2: paesan Natal kanggo ngarep
    • 3: Dekorasi Enggal
    • 4: Penyetor party perayaan
    • Material: Polyester, klumpukan
    • 5: Products Enggal kang
    • 6: Gifts Enggal
    • 7: Red Wine Botol Cover

    Dhaftar rangkep:

    3sets Natal tutup botol anggur: sweater elek + kupluk
     
    Warna: multi werna
    Size: Sweater: 4.7x7in / 12x18cm
    Hat: Snowman: 2.75 × 2.16in / 7 * 5.5cm
            Santa clause: 4.5 × 2.16in / 11.5 * 5.5cm
            Reindeer: 3.15 × 2.16in / 8 × 5.5cm
    Material: Polyester + crochet
     
    aplikasi:
    Iki The Season Kanggo Sweaters.Dress Ugly up peparingé liburan botol literallywith iki Sweater Wine isine botol Ugly! Iki klambi Playful manawa kanggo inspirasi eseman saking tamu. Iki pesawat saka 3 sweater elek kene kanggo tetep anggur lan roh surprise, uga saiki wong-wong mau karo tampilan nyenengake! A fun kupluk tutup ing Cork utawa tutup jangkep Darling iki dipikir! Selehake mau liwat anggur utawa botol champagne ing counter pawon kanggo nambah sawetara liburan gayeng utawa menehi minangka hadiah!






  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !