Ngeunaan Company kami

Hangzhou Amber Trading Co, LTD geus berkembang manufaktur Toys plush jeung hadiah festive saprak 2010. Kami ngalaman di desain kaulinan OEM ngaliwatan prosés produksi jeung butuh kareueus dina kadali kualitas urang jeung produk desain consulting.Each ieu lovingly dijieun di pabrik urang di Yangzhou, mere aranjeunna karakter unik sarta kualitas punjul.

 

Produk Artikel

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat !