2pcs 12 "30CM Plush kaulinan boneka kaulinan Super Quality soar Goofy & Pluto Dog, Goofy Pluto kaulinan Lovey lucu boneka kasinugrahan keur Barudak

2pcs 12 "30CM Plush kaulinan boneka kaulinan Super Quality soar Goofy & Pluto Dog, Goofy Pluto kaulinan Lovey lucu boneka kasinugrahan keur Barudak

Pondok Description:

Item specifics item Tipe: Sato Pitur: boneka & Plush, Leuleus, Interactive, atikan, Model, DIY Gender: Unisex Jaman Range:> 3 taun Sato heubeul: Dog Modél Jumlah: 30cm Perhatosan: N Tema: TV & Movie Aksara Tipe: Plush / Nano boneka Bahan: kapas ngeusian: PP kapas Bentuk: Description Produk anjing Cipondoh, Tangerang specifics 1. Ukuran: ngeunaan 30cm 2. Warna: sakumaha Gambar 3. Bahan: katun PP alus 4. Packing: 2 lembar dina kantong salah OPP  


  • Produk Kategori:: hadiah festive
  • Diobral Métode:: Export, Manufactory, OEM, Service
  • Bahan:: 100% poliéster lawon + Non-anyaman
  • Pamayaran :: T / T
  • Mnt. Urutan:: 5000pcs
  • jéntré produk

    Tags produk

    item specifics

    Item Tipe: Sato

    Fitur: boneka & Plush, Leuleus, Interactive, atikan, Model, DIY

    Génder: Unisex Jaman Range:> heubeul 3 taun

    Sato: Dog Modél Jumlah: 30cm

    Perhatosan: N Tema: TV & Movie Aksara

    Jenis: Plush / Nano boneka Bahan: Kapas

    Keusikan: PP Kapas Bentuk: anjing

    Panjelasan Produk

    item specifics

    1. Ukuran: ngeunaan 30cm

    2. Warna: sakumaha Gambar

    3. Bahan: katun PP alus

    4. Packing: 2 lembar dina kantong salah OPP

     






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !