Anjing Toys piaraan anak anjing nyapek Squeaker Squeaky Plush Sora lucu Rabbit Gajah boneka anjing Squeaking kaulinan

Anjing Toys piaraan anak anjing nyapek Squeaker Squeaky Plush Sora lucu Rabbit Gajah boneka anjing Squeaking kaulinan

Pondok Description:

Item specifics Type:Dogs Toys Type:Chew Toys Material:plush Rabbit Elephant Shape Stuffed Dog Squeaking Toy Animal Shape for Small Dogs  Features:  When your pet chew it or squeeze it,it can make shrilling sound, very funny.  Ideal gift for your loved pet as a toy.  The lovely animal pattern design will attract your pet to play with it.  These soft plush pet toys will be a good choice for any pooch who loves the crowd.  It will bring your dog great for fun and entertainment.  It is soft, cu...


  • Produk Kategori:: hadiah festive
  • Diobral Métode:: Export, Manufactory, OEM, Service
  • Bahan:: 100% poliéster lawon + Non-anyaman
  • Pamayaran :: T / T
  • Mnt. Urutan:: 5000pcs
  • jéntré produk

    Tags produk

    item specifics

    • Jenis: Anjing
    • Toys Tipe: nyapek Toys
    • Bahan: plush

    Rabbit Gajah Wangun boneka Dog Squeaking kaulinan Sato Wangun keur Anjing Leutik 

    Fitur: 
    Nalika piaraan Anjeun nyapek atawa squeeze dinya, éta bisa nyieun shrilling sora, pisan lucu. 
    Kado idéal pikeun piaraan anjeun dipikacinta salaku kaulinan a. 
    Desain pola sato denok moal mikat piaraan anjeun pikeun maénkeun kalayan eta. 
    Ieu lemes Toys piaraan plush bakal pilihan alus keur naon pooch anu mikanyaah balaréa. 
    Eta bakal mawa anjing Anjeun hébat for senang jeung hiburan. 
    Éta lemes, cuddly, sarta sagemblengna pikaresepeun. 

    Spésifikasi: 
    Bahan: Plush 
    Tipe: Rabbit, Gajah 
    Panjang: approx. 21.5cm * 14cm / 8.46 * 5.51 " 

    Catetan: 
    Mangga ngawenangkeun 1-3mm béda alatan ukur manual. 
    Alatan pintonan béda jeung lampu béda, gambar bisa jadi teu ngagambarkeun warna sabenerna item nu dimaksud. hatur nuhun 

     







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !