Produk Ourwarm 3pcs Beureum Anggur Botol Cover Taun Anyar urang Natal Partéi hiasan Supplies 2018 Kado Taun Anyar decor pikeun Imah

Produk Ourwarm 3pcs Beureum Anggur Botol Cover Taun Anyar urang Natal Partéi hiasan Supplies 2018 Kado Taun Anyar decor pikeun Imah

Pondok Description:

Item specifics is_customized:Yes Model Number:1S-JPT 1:Christmas Decoration Supplies 2:Christmas decorations for home 3:New Year Decoration 4:Festive party supplies Material:Polyester,Crochet 5:New Year’s Products 6:New Year Gifts 7:Red Wine Bottle Cover Packaged List: ​3sets christmas wine bottle cover:ugly sweater+hat   Color:multi color Size: Sweater:4.7x7in/12x18cm Hat: Snowman:2.75×2.16in/7*5.5cm         Santa clause:4.5×2.16in/11.5*5.5cm         Reindeer:3.15×2.1...


  • Produk Kategori:: hadiah festive
  • Diobral Métode:: Export, Manufactory, OEM, Service
  • Bahan:: 100% poliéster lawon + Non-anyaman
  • Pamayaran :: T / T
  • Mnt. Urutan:: 5000pcs
  • jéntré produk

    Tags produk

    item specifics

    • is_customized: Sumuhun
    • Jumlah modél: 1s-JPT
    • 1: Supplies hiasan Natal
    • 2: hiasan Natal imah
    • 3: dekorasi Taun Anyar
    • 4: suplai pihak festive
    • Bahan: poliéster, Crochet
    • 5: Produk Taun Anyar urang
    • 6: Kado Taun Anyar
    • 7: Beureum Anggur Botol Cover

    Daptar rangkep:

    3sets natal panutup botol anggur: baju haneut awon + hat
     
    Warna: multi warna
    Ukuran: baju haneut: 4.7x7in / 12x18cm
    Hat: Snowman: 2,75 × 2.16in / 7 * 5.5cm
            Santa klausa: 4,5 × 2.16in / 11,5 * 5.5cm
            Reindeer: 3,15 × 2.16in / 8 × 5.5cm
    Bahan: poliéster + crochet
     
    aplikasi:
    Ieu The Usum Pikeun Sweaters.Dress awon nepi anjeun hadiah lebaran bottled literallywith ieu baju haneut Anggur nyertakeun Botol awon! Ieu outfits playful anu pastikeun mere ilham seuri kaluar tina sémah Anjeun. set ieu 3 sweaters awon di dieu tetep anggur anjeun jeung jin kejutan, kitu ogé nampilkeun sareng hiji tampilan lucu! A fun hat topping nu cork atawa cap nyampurnakeun Darling ieu katingal! Nempatkeun eta leuwih hiji anggur atawa nu botol sampanye on counter dapur Anjeun pikeun nambahkeun sababaraha libur surak atawa masihan aranjeunna salaku hadiah!






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !